Siirry pääsisältöön

Mitä tapahtuu tilin poistamisen jälkeen?

Tilisi poistopyyntö käynnistää joitakin prosesseja:
​


​Sisällön poistaminen Jodelista
Jodlaukset ja tililläsi julkaistut kommentit poistetaan. Linkit kyseiseen sisältöön saattavat olla edelleen olemassa, mutta ne johtavat vain poistoilmoitukseen.
​


​Yksityisten chat-keskustelujen poistaminen
Tilisi erotetaan niin, että laitteestasi poistetaan keskusteluhistoria. Huomaa, että keskustelukumppanisi pääsee edelleen käsiksi oman laitteensa keskusteluhistoriaan.
​


​Käyttäjä ID:n poistaminen
Tilisi yksilöllinen Distinct ID -tunnus poistetaan kaikesta sisällöstä ja poistetaan palvelimiltamme.
​
​
Huomaathan, että kun tilisi on poistettu, sen palauttaminen ei ole enää mahdollista.

Vastasiko tämä kysymykseesi?