Kaikki kokoelmat
Yksityisyys ja turvallisuus
Mitä sinun on tiedettävä markkinointiluvasta Jodelissa?
Päivitetty yli viikko sitten

Hei Jodlaajat,

Maanantaista 15. tammikuuta 2023 alkaen otamme sovelluksessamme käyttöön uuden toiminnon: markkinointilupa. Tässä artikkelissa selitämme, mitä markkinointilupa on, miksi se on tärkeä ja miten voit käyttää sitä.

Mikä on markkinointilupa?

Markkinointilupa on sovelluksessamme oleva pieni ikkuna, jossa pyydetään suostumustasi kohdennettuun mainontaan. Ponnahdusikkunassa voit itse päättää, minkä mainonnan ja seurannan haluat sallia. Älä huoli: voit muuttaa valintaasi milloin tahansa asetuksissa.

Miksi otamme ponnahdusikkuna käyttöön?

Kyse on ennen kaikkea siitä, näytämmekö sinulle yksilöityjä mainoksia (ikä, sukupuoli jne.). Tämä auttaa meitä jatkamaan Jodelin maksutonta toimintaa. Jos et halua nähdä yksilöllisiä mainoksia, voit säätää tätä vaihtoehtoa asetuksissasi “Yksityisyysasetukset”-kohdalla. Tämä ei muuta näytettävien mainosten määrää, ne saattavat vain olla sinulle vähemmän merkityksellisiä.

Tunnet luultavasti tämäntyyppisen kyselyn muiden sovellusten mainoksista, jotka näytetään yleensä rekisteröitymisen yhteydessä.

Lain mukaan meidän on myös pyydettävä tätä suostumusta kerran vuodessa. Tämä tarkoittaa, että näet tämän ikkunan tästä lähtien kerran vuodessa.

Sinun tietosi, sinun valintasi

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Siksi meille on tärkeää, että tiedät tarkalleen, mitä tiedoillesi tapahtuu, ja että voit hallita niitä.

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu tietosuojakäytäntöihimme tai ota meihin yhteyttä suoraan asiakastuen kautta. Olemme aina valmiita auttamaan sinua! (Tällä hetkellä vastausajat voivat olla pidempiä - ole kärsivällinen)

Usein kysytyt kysymykset
Tässä menemme hieman yksityiskohtaisemmin, koska olemme saaneet yhteisöltä kysymyksiä. Toivomme, että tämä tekee asioista entistäkin avoimempia sinulle.

Pääsevätkö 796 kumppania nyt käsiksi tietoihini? Ja ketkä nämä "kumppanit" ylipäätään ovat?

"Yhteistyökumppaneilla" tarkoitetaan tässä yhteydessä mainosverkostoja ja palveluntarjoajia, jotka auttavat meitä tarjoamaan henkilökohtaista mainontaa. Sinä päätät, mitä tietoja haluat jakaa näiden kumppaneiden kanssa. Tietojasi käytetään kohdennettuun mainontaan vain, jos hyväksyt sen.

Mitä tietoja käytetään mainonnassa?

Sovelluksessamme oleviin personoituihin mainoksiin käytämme seuraavia tietoja, jotta mainokset olisivat sinulle relevantimpia: ikä, sukupuoli, ammatti tai toiminta-ala ja sijainti.

Liiketoimintamallimme on mainokset. Emme myy tai jaa mitään tietoja!

Miksi olemme ottaneet tämän ominaisuuden käyttöön vasta nyt?

Haluamme antaa sinulle paremman määräysvallan tietojesi suhteen ja samalla tehdä sovelluksesta uusimpien tietosuojasäännösten mukaisen. Tämä ei ole mitään epätavallista, ja se otetaan käyttöön kaikissa suurimmissa sosiaalisissa verkostoissa (yleensä rekisteröitymisen yhteydessä).

Miten voin poistaa kaikki vaihtoehdot käytöstä?

Voit poistaa kaikki vaihtoehdot käytöstä yksinkertaisesti menemällä sovelluksen tietosuoja-asetuksiin. Siellä voit poistaa käytöstä kaikki vaihtoehdot paitsi ne, jotka ovat meille teknisesti välttämättömiä ja jotka eivät liity mainoksiin.

Katsaus tärkeimpiin asetuksiin yksityiskohtaisesti:

Suorituskykyevästeet: Mittaamalla Jodelin maailmanlaajuista käyttöä parannamme tuotetta jatkuvasti. Jos poistat nämä evästeet käytöstä, et ole enää osa tätä tietovarantoa.

Toiminnalliset evästeet: Jotta sovelluksesta tulisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen, tallennamme esimerkiksi sen, minkä Jodelin sivun viimeksi avasit. Jos poistat tämän vaihtoehdon käytöstä, tämäntyyppiset toiminnot eivät ole enää käytettävissä.

Henkilökohtainen mainonta: Tämä on sinulle tärkein vaihtoehto. Mainosverkostot pyrkivät optimoimaan mainoksiaan niin, että olet mahdollisesti kiinnostunut niistä. Nämä mainosverkostot näyttävät sinulle harvemmin mainoksia, jotka ovat vain ärsyttäviä. Jos poistat tämän vaihtoehdon käytöstä, sinulle näytetään sama määrä mainontaa, mutta se ei ehkä ole enää relevanttia ja mahdollisesti vähemmän kiinnostavaa.

Tietoja laitteestasi & laitteen tunnistaminen: Mainosverkostot voivat tunnistaa laitteet, jos esimerkiksi kiinnostus mainosta kohtaan on jo ilmaistu (klikkaamalla). Jos poistat tämän vaihtoehdon käytöstä, estät tunnistamisen.

Käytä tarkkoja sijaintitietoja: Joskus palveluntarjoajat sijoittavat mainoksia, jotka ovat järkeviä vain tietyllä alueella (esim. supermarketit, kampaamot jne.). Jos poistat tämän vaihtoehdon käytöstä, tämäntyyppistä mainontaa ei voida enää kohdistaa sinulle, ja saatat saada mainontaa paikoista, jotka eivät ole sinulle merkityksellisiä.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta vain Vahvista-painiketta valintaikkunan lopussa.

Voi kestää hetken, että asetukset tulevat voimaan.