Kaikki kokoelmatJodel BasicsModeraatio
Löysin ilmiannettavaa sisältöä
Päivitetty yli viikko sitten

Selaat feedia tai kanavia..... ja yhtäkkiä näet sisältöä, joka rikkoo Jodelin sääntöjä. Tämmöistä kuuluisi ilmiantaa, jotta moderaattorit voivat tarkistaa sitä ja yhteisömme pysyy turvallisena ja #GoodVibesOnly.

Miten ilmianto toimii sovelluksessa?

Seuraa näitä ohjeita kun törmäät sisältöön mikä rikkoo sääntöjämme.

1. Paina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

2. Valitse Ilmianna Jodlaus

3. Valitse sopiva ilmiantosyy

Voinko haastaa päätöksiä jos koen että ne eivät ole oikeita?

Yhteisöpohjaisella moderoinnilla haluamme auttaa käyttäjiämme itsesäätämään #GoodVibesOnlya paikallisyhteisöissään. Siksi moderointiprosessin tulisi olla mahdollisimman demokraattinen, ja siinä tulisi olla mukana niin monta näkemystä kuin on tarpeen.

Jos olet sitä mieltä, että moderoinnin tekemä päätös on virheellinen ja tukee sisältöä tai käyttäjiä, jotka rikkovat sääntöjämme, voit haastaa päätöksen ottamalla yhteyttä tukeen. Lähetä silloin jompikumpi näistä:

• share-link Jodlaukseen

• päivä ja kellonaika, paikka, kanava ja muotoilu Jodlauksesta.

Tukitiimimme tarkastelee sen jälkeen Jodlausta ja moderointiprosessia tarkemmin.