Miten voin muuttaa tilitietojani?
Päivitetty yli viikko sitten

Miten voin muuttaa ikäni?

Turvallisuussyistä alussa tiliä luodessasi lisätyn iän muuttaminen ei valitettavasti ole mahdollista ilman tukitiimimme apua.

Kun kyseessä on muutos alaikäisestä täysikäiseksi, on lähetettävä asianmukainen todiste muutosten todentamiseksi, koska jotkin turvamekanismit saattavat poistua käytöstä muutoksen myötä. Ilman tällaista todistetta emme valitettavasti voi tehdä muutoksia tilillesi.

Miten voin muuttaa sukupuoleni?

Iän lisäksi myös sukupuoli on tieto, jota käyttäjä ei voi itse muuttaa. Siksi myös silloin, kun sukupuolta halutaan muuttaa, on otettava yhteyttä tukeen.

Jotta voimme muuttaa tilin sukupuolen, meidän on tarkistettava tilisi tietyiltä osin kokonaan. Ilman näitä tarkistuksia emme valitettavasti voi tehdä muutoksia tilillesi.

Miten voin vaihtaa ammattini/käyttäjäryhmäni?

Käyttäjä voi itse vaihtaa sitä kerran 12 kuukaudessa. Noudata seuraavia ohjeita:

Muutokset Androidissa

1. Avaa tilin sivu napauttamalla Minä

2. Siirry kohtaan Lisää napauttamalla valikkokohtaa

3. Muuta käyttäjäryhmää napauttamalla Oma tilini

Muutokset iOS:ssa

1. Avaa tilisi sivu napauttamalla Minä

2. Siirry kohtaan Lisää napauttamalla hammasratas-kuvaketta.

3. Napauta Oma tilini vaihtaaksesi käyttäjäryhmää