Gå til hovedinnhold

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Du kan be om å få kontoen din slettet permanent når som helst, enten ved å anvende «slett min konto»-funksjonen i appen, eller ved å kontakte support-teamet vårt.

Hva innebærer det å slette Jodel-kontoen sin?

Å slette Jodel-kontoen sin er permanent og kan ikke angres på. All din data vil fjernes fra våre servere. Dataen kan ikke gjenopprettes etter sletting, og dette inkluderer også alt innhold du har publisert, din karma, dine stemmegivninger, og din profildata samt kjøp i appen.

Etter at slettingen fullføres:

  • Kan vi ikke gjenopprette innholdet ditt

  • Vi kan ikke refundere kjøp i appen

  • Alle kjøp som har blitt gjort i appen vil avsluttes

  • Din konto vil ikke kunne gjenopprettes i det hele tatt


Hvordan funker det å slette Jodel-kontoen min?

  1. Slett kontoen din via appen eller gjennom å kontakte support-teamet.

  2. Slettingen vil ta 14 dager fra du har begynt prosessen.

  3. Etter at 14 dager har passert kommer all din informasjon til å ha blitt fjernet fra våre servere.

Kan jeg avbryte prosessen etter at jeg har påbegynt den?

Ja, du kan avbryte slettingen i appen når som helst i løpet av de 14 dagene. Du kan gjøre det selv i appen, eller ta kontakt med vårt support-team.

Svarte dette på spørsmålet?