Konto, data og sikkerhet
Hvordan endrer jeg kontoopplysningene mine?
Oppdatert over en uke siden

Hvordan endrer jeg alderen min?

Av sikkerhetsmessige årsaker er det dessverre ikke mulig å endre alderen som ble lagt til når du opprettet en profil uten hjelp fra kundestøtte.

For endringer fra mindreårig til full alder må du sende inn et bevis for å bekrefte endringene, da enkelte sikkerhetsmekanismer kan bli deaktivert ved endring. Uten et slikt bevis kan vi dessverre ikke gjøre endringer på kontoen din.

Hvordan endrer jeg kjønn?

I likhet med alder er også kjønn en opplysning som ikke kan endres av brukeren selv. Derfor er det også nødvendig å ta kontakt med vår kundestøtte hvis du ønsker å endre kjønn.

For å kunne endre kontoens kjønn må vi kontrollere kontoen din på visse punkter. Uten disse kontrollene kan vi dessverre ikke gjøre endringer på kontoen din.

Hvordan endrer jeg brukergruppe?

DU kan selv endre brukergruppe (fra Student til Ansatt osv). Følg disse trinnene for å gjøre dette:

Endringer for Android:

1. Åpne kontosiden din ved å trykke på Meg

2. Gå til Mer ved å trykke på menypunktet

3. Trykk på Min konto for å endre brukergruppe

Endringer i iOS:

1. Åpne kontosiden din ved å trykke på Meg

2. Gå til Mer ved å trykke på menypunktet

3. Trykk på Min konto for å endre brukergruppe