Hur raderar jag mitt konto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan be om att få ditt konto permanent raderat när som helst, antingen genom att använda radera mitt konto-funktionen i appen eller genom att kontakta vårt support-team.

Vad innebär det att radera sitt Jodel-konto?

Att radera ditt Jodel-konto är permanent och kan inte ångras. All din data raderas från våra servrar. Datan kan inte återställas efter radering och detta inkluderar allt innehåll du publicerat, din Karma och dina röster, profildatan samt dina köp i appen.

Efter att raderingen slutförts:

• kan vi inte återställa ditt innehåll

• kan vi inte återbetala köp i appen

• alla köp som gjorts i appen raderas

• ditt konto kommmer inte att kunna återställas alls.

Hur funkar det att radera mitt Jodel-konto?

1. Radera ditt konto via appen eller genom att kontakta support-teamet.

2. Raderingen tar 14 dagar från det att du har startat processen

3. Efter att 14 dagar har passerat kommer all din informaton att ha raderats från våra servers.

Kan jag avbryta processen efter att jag har påbörjat den?

Ja, du kan avbryta raderingen i appen när som helst innan de 14 dagarna har passerat. Du kan göra det i appen själv eller kontakta vårt support-team.