Hur sparar jag min Karma / data?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad exakt sparas?

När du sparar din Karma i Google eller iCloud, sparas följande saker:

• dina Jodels och svar

• dina röster och pinnade saker

• din Karma och dina inställningar.

När du aktiverat detta, kommer datan sparas regelbundet. Däremot sparas tyvärr inte chattar, eftersom de är enhets-specifika och kan därmed inte sparas.

Spara din Karma på Android

När du byter telefon, kontrollera så att du använder samma Googlekonto som på den tidigare telefonen. Detta är enda sättet att automatiskt överföra informationen till enheten.

1. Öppna din kontosida genom att klicka på Me

2. Gå till Mer genom att klicka där i menyn

3. Klicka på Synka mitt konto och följ instruktionerna

Spara din Karma på iOs

När du byter telefon, se till så att du använder samma Apple ID som på den förra. Detta är enda sättet att överföra datan automatiskt.

1. Öppna kontosidan genom att klicka på Me

2. Gå till Mer genom att klicka på kugghjulsikonen

3. Klicka på Synka mitt konto och följ instruktionerna