Alla samlingarJodel BasicsModerering
Hur rapporterar jag olämpligt innehåll?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du scrollar genom flödet eller kanalerna.... och plötsligt så ser du ett inlägg som bryter mot Jodels riktlinjer. Sådant skall anmälas och kontrolleras av moderatorerna för att vårt community ska hållas tryggt och sprida #GoodVibesOnly.

Hur fungerar rapporteringen i appen?

Följ dessa steg för att anmäla kränkande innehåll i appen.

1. Klicka på de tre små prickarna uppe i högra hörnet på Jodeln

2. Klicka på Anmäl Jodel

3. Välj en passande anmälningsorsak

Kan jag ifrågasätta beslut som verkar vara felaktiga?

Med community-baserad moderering vill vi hjälpa våra användare att självreglera #GoodVibesOnly inom sina lokala communities. Därför bör modereringsprocessen vara så demokratisk som möjligt och involvera så många synpunkter som behövs.

Om du anser att ett beslut som fattats av modereringen är felaktigt och stöder innehåll eller användare som bryter mot våra riktlinjer, kan du utmana beslutet genom att kontakta vår support. Skicka därför antingen:

• en share-link till Jodeln eller kommentaren

• datum och klockslag, plats, kanal och formulering av Jodeln eller kommentaren.

Vårt supportteam kommer sedan kolla närmare på Jodeln/kommentaren och modereringsprocessen för att gå vidare.