Alla samlingarKonto, data och säkerhetInlogg och kontoändringar
Hur gör jag ändringar i mina kontouppgifter?
Hur gör jag ändringar i mina kontouppgifter?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur ändrar jag min ålder?

På grund av säkerhetsskäl är det tyvärr inte möjligt att ändra den ålder som angetts när du skapar ett konto i början av ditt äventyr utan hjälp av vårt supportteam.

För ändringar från minderårig till myndig ålder måste ett lämpligt bevis skickas för att verifiera ändringarna, eftersom vissa säkerhetsmekanismer avaktiveras genom ändringen. Utan ett sådant bevis kan vi tyvärr inte göra ändringar på ditt konto.

Hur ändrar jag mitt kön?

Liksom ålder är kön också en detalj som inte kan ändras av en användare själv. Därför är det också nödvändigt att ta kontakt med vår support när man vill ändra kön.

För att kunna ändra kön på kontot måste vi göra en fullständig kontroll av ditt konto på vissa punkter. Utan dessa kontroller kan vi tyvärr inte göra ändringar på ditt konto.

Hur ändrar jag min sysselsättning?

Detta kan ändras av användaren själv. För att göra detta, följ dessa steg:

På Android

1. Öppna din kontosida genom att trycka på Me

2. Välj Mer i menyn

3. Klicka på Mitt konto för att uppdatera din sysselsättning

På iOS

1. Öppna din kontosida genom att trycka på Me

2. Gå till Mer genom att klicka på kugghjulsikonen

3. Klicka på Mitt konto för att uppdatera din sysselsättning