Hur fungerar Jodel Plus?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

🚫 Ingen reklam

Nu som då kan du komma att se diskussioner om annonsmodeller på digitala plattformar (tack ska du ha, Netflix!). Även om diskussionen inte riktigt tangerar oss eftersom vi inte delar din data med andra, så vet vi att datasäkerhet och att hållas privat är prioritet nummer ett. Med Jodel plus har du möjligheten att inte se några annonser alls!

Du kan även se om du vill se boostade Jodels eller inte- det är helt upp till dig!

🧧 Veckovisa förmåner

Varje måndag får Jodel Plus-användare sina veckovisa förmåner så att de ska kunna njuta ännu mer av Jodel och lära känna mer folk, dela med sig av vibbar och ha kul i flödet.

3 Boosts

3 Reaktioner

3 Färger

⭐️ Exklusivt innehåll (endast på iOS!)

Medan du prenumererar på Jodel Plus, kan du njuta av diverse nya appikoner som reflekterar din mobilpersonlighet.

Du har även möjlighet att ta del av diskussioner i den exklusiva kanalen @hotstories var de hetaste samtalsämnena i ditt land samlas! Gå med i kanalen och delta i diskussionerna, rösta på dina favoriter och låt din personlighet skina!

Exklusiva appikoner

Exklusiv kanal

🌍 Utforska

Att resa runt världen är roligt, men dyrt! Med Jodel Plus exklusiva utforska-funktion kan du lägga din plats till var som helst i världen. New York, Milan, Paris... ingen skillnad vart, åk dit bara!

Utöver att lägga din position vart som helst i världen så kan du även posta Jodels, kommentera och rösta + reagera på Jodels. Så vad väntar du på?